Spökar på jobbet

Känslan av att det händer konstiga saker kring en är obeskrivlig spökar det eller är det andar som leker mig ett spratt.. trott eller ej något märkligt tycks hända kring mig.

Satt på jobbet idag vid skrivbordet och arbetade när plötsligt bordet åkte upp av sig själv utan att något hade kommit åt knapparna märkligt jag var ju inte äns i närheten av knapparna äns tänkte inte mera på det och tryckte ner bordet igen

efter en stund så funderade jag på hur det har kunnat göra så satt kvar på stolen men backade från bordet och sa med en mjuk röst ’är det du farbror Peter som är här som ängel och försöker vara lite rolig så hissa upp bordet en gång till’ bordet åkte upp en till gång han inte ta fram mobilen och filma.

är lite skeptisk när det kommer till andar och skyddsänglar men man vet ju aldrig vad man har som skyddar än från andra sidan. Du är och kommer alltid och förbli saknad❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera