Ljusterapi :)

Det här att man är trött hela tiden och stressad i kroppen den här tiden på året är det nog många som känner igen inte kunna stressa av och vara lugn i kroppen.

Jag har en känsla av att det kan vara att man inte får den dagliga solljuset som finns på vår och sommar. Kroppen behöver de ljuset året om för att inte bli deprimerad som många känner under dessa mörka månader

Jag har nu fått möjligheten att kunna få prova på något som heter ljusterapi som sägs ska vara bra för kropp och själ

har nu varit och provat det nu tre gånger nu redan och man kan säga att jag tycker det är så skönt… det är ett sätt för kroppen att kunna koppla av och bara vara i nuet för en stund man känner sig som en ny person flera timmar efter.

 Vita rummet som jag kallar det är en plats å allt är vitt och ljuset från lamporna är något speciellt ljus som man förknippar med soljuset varmt och harmoniskt.

För att ljusterapin ska fungera som något som kan vara väldigt svårt i rummet är att hålla ögonen öppna under tiden man sitter där. Man behöver inte ha på sig vita kläder för det finns långa vita rockar att låna och sätta på sig…

IMG_3022

IMG_3021

IMG_3024

blogstats trackingpixel

Spökar på jobbet

Känslan av att det händer konstiga saker kring en är obeskrivlig spökar det eller är det andar som leker mig ett spratt.. trott eller ej något märkligt tycks hända kring mig.

Satt på jobbet idag vid skrivbordet och arbetade när plötsligt bordet åkte upp av sig själv utan att något hade kommit åt knapparna märkligt jag var ju inte äns i närheten av knapparna äns tänkte inte mera på det och tryckte ner bordet igen

efter en stund så funderade jag på hur det har kunnat göra så satt kvar på stolen men backade från bordet och sa med en mjuk röst ’är det du farbror Peter som är här som ängel och försöker vara lite rolig så hissa upp bordet en gång till’ bordet åkte upp en till gång han inte ta fram mobilen och filma.

är lite skeptisk när det kommer till andar och skyddsänglar men man vet ju aldrig vad man har som skyddar än från andra sidan. Du är och kommer alltid och förbli saknad❤️

blogstats trackingpixel

vilka bilmodeller!

Det här med bilmodeller och vilka märken är inte det lättaste, vilka är bra och mindre bra. Det finns ju hur många sorter som hällst i värden. under mina 5år som körkortsägare så har jag lyckas med 2st bilar båda har varit av märket renault megane. Efter att ha provat dom bilarna så kan man ju säga att dom var inga bra bilar för just mig visst var de sköna att köra och snåla i drift men dessa gick alltid sönder spelade inte någon roll vilken årsmodell alls utan samma fel hände på dessa 2st bilar.jag skulle vilja prova en helt ny modell och märke vilken? Det är nog lättare att hitta kläder som passar ihop än att bestämma bilmärke! nu har denna bil fått en ny ägare och vi får hoppas att dom passar bättre ihop. Tack för dessa år tillsammans du har tagit mig på resor…….

IMG_3017

 

blogstats trackingpixel

Vän för livet

Att ha en bästa vän borde alla ha i livet….

En vän är en person som finns för dig i motgångar och i uppgångar en vän man kan anförtro sig till snäll och lojal en person som kan ta en för den man är som person, oavsett utseende, ålder eller funktionsnedsättning.

Med dig kan jag skratta med dig kan jag gråta en helt jäkla härlig tjej jag är så glad att du finns i mitt liv.

PS: jag tackar dig för den fina jackan man ej kan ha för många av.

IMG_2933

blogstats trackingpixel

höstpromenad

promenaden med hunden

nu är vi inne i mitten på september och solen ser ut att skina än skönt…. vad passar inte då att ta en mysig höstpromenad med hunden Wilma som lufsar runt bland vackra höstlöv som ligger på gräset en solig varm dag som denna.Hösten kan vara en fin och mysig årstid den med sitta i soffan med en bra bok en kopp varm choklad och en filt..

Att få vara ute i skog och natur men sin 4benta bästa vän i solen gör mig så lycklig tror även att Wilma uppskattar det också hon ser  i alla fall ut att trivas.

 

wilma

 

blogstats trackingpixel